Hvad er en intens parfume?

En lille parfumeordbog

Parfumer er opdelt i forskellige klasser afhængigt af deres kvalitet og sammensætning. Forskellen mellem de enkelte klasser er i princippet duftkoncentrationen, dvs. andelen af duftstoffer eller duftolie i den samlede mængde. Da der er forskellige synspunkter på de nøjagtige proportioner, skal følgende procentdele forstås som en grov vejledning.


Extrait de Parfum

Extrait de Parfum er en af de højeste kvalitet parfume klasser og er derfor høj pris. Extrait de Parfum har normalt mellem 15 og 30% duftolieindhold, som "Intense" selv op til 40%.


Eau de Parfum - Intense

Eau de Parfum er den lidt højere version af Eau de Parfum og indeholder mellem 10 og 20% duftolie, men normalt mellem 15 og 20%.

Alle XAXX parfumer er intense klasse parfume!


Eau de Parfum (EdP)

Eau de Parfum er en af de mest populære handelsklasser sammen med Eau de Toilette med parfume. Duftolieindholdet er ret højt og er omkring 10-14%. Duften er allerede meget mere intens end ved lavere koncentrationer, og den bruges meget sparsomt. Også, Eau de Parfum og dens højere værdi varianter er ikke længere så volatile og lugter ofte selv efter dage.


Eau de Toilette (EdT)

En Eau de Toilette har et duftolieindhold på ca. 6-9%. Andre ingredienser som den anvendte alkohol er undertiden ringere. Den fordamper også meget hurtigere end en Eau de Parfum, hvorfor den også bruges generøst eller kan bruges, som derefter opfanger den billigere pris igen.


Eau de Cologne (EdC)

Eau de Cologne er en kilde til forfriskende vand og indeholder derfor den laveste mængde duftolie på kun 3-5% og fordamper også meget hurtigt. Eau de Cologne, hvis det tilbydes overhovedet, giver normalt den billigste version af en parfume.


Splash / Body Splash

Parfume varianter som Splash og Body Splash indeholder kun ca. 1 - 3% duftolieindhold og er derfor flygtige.


Alle XAXX parfume er parfume af Eau de Parfum Intense klassen og opfylder også kravene til veganske produkter.

De er udførligt lavet med hånd fra ingredienser af høj kvalitet og er "Made in Germany".

Kunne vi overbevise dig om kvaliteten?

Så fortsæt til butikken ...

Hvad er en intens parfume? - Lad mig forklare ...

Test nu og se selv!

Fordi XAXX betyder at købe uden risiko og fortryde!

Køb af parfume uden rådgivning er normalt en vis risiko, da du ikke kender duften selv i forvejen eller ikke ved, om modtageren virkelig vil lide det. Ikke så med XAXX. Her har du som ny kunde mulighed for at sammensætte et testsæt på forhånd.

Du kan sammensætte op til 4 dufte som testsæt og bestille det til en sensationel lav pris, og test det så hjemme for at opdage din personlige duft og overbevise dig selv om kvaliteten af XAXX.

Uafhængig distributør - Dette er ikke en officiel hjemmeside for XAXX UG