I henhold til § 5 TMG:

site operatør

Elmar Heilsberger

Apto 8

Pda Les Sorts 8

E-43320 Pratdip

Espana / Spanien

Kontakt:

E-mail: kontakt@eh-content.de

Ansvarlig for indholdet i henhold til § 55 Abs. 2 RStV:

Elmar Heilsberger
E-mail: kontakt@eh-content.de

Kilder til de anvendte billeder og grafik:

Elmar Heilsberger

og

http://www.pixabay.com
http://www.unsplash.com

medmindre andet er angivet

Ansvarsfraskrivelse

Ansvar for indhold

Som tjenesteudbyder er vi ansvarlige i henhold til § 7 Abs.1 TMG for eget indhold på disse sider i henhold til de generelle love. Ifølge §§ 8 til 10 er TMG imidlertid ikke forpligtet til at overvåge transmitterede eller lagrede tredjepartsoplysninger eller for at undersøge forhold, der angiver en ulovlig aktivitet. Forpligtelser til at fjerne eller blokere brugen af ​​oplysninger under generel ret forbliver upåvirket. Ansvar i denne henseende er dog kun muligt fra det øjeblik, hvor der er kendskab til en bestemt overtrædelse. Ved meddelelse af passende overtrædelser fjerner vi straks dette indhold.

Alle opskrifter, instruktioner, blueprints og tekniske bidrag opstilles efter vor bedste viden og tro, men vi påtager os intet ansvar for nøjagtighed, aktualitet og funktionalitet og påtager os intet ansvar for skader som følge af deres gennemførelse.

Ansvar for links

Vores tilbud indeholder links til eksterne hjemmesider for tredjeparter, hvis indhold vi ikke har nogen indflydelse på. Derfor kan vi ikke påtage os noget ansvar for disse eksterne indhold. Indholdet af de linkede sider er altid ansvaret for den respektive udbyder eller operatør af siderne. De linkede sider blev kontrolleret for mulige juridiske overtrædelser på tidspunktet for sammenkædning. Ulovligt indhold var ikke genkendeligt på tidspunktet for sammenkædning. En permanent indholdskontrol af de linkede sider er dog ikke rimelig uden konkrete tegn på lovbrud. Ved meddelelse af overtrædelser fjerner vi straks sådanne links.

ophavsret

Indholdet og arbejdet på disse sider, der er oprettet af webstedets operatører, er underlagt tysk ophavsret. Overlapning, forarbejdning, distribution og enhver form for udnyttelse uden for grænserne for ophavsret kræver det skriftlige samtykke fra den respektive forfatter eller skaber. Downloads og kopier af dette websted er kun til privat, ikke-kommerciel brug. Så vidt indholdet på denne side ikke blev oprettet af operatøren, overvejes ophavsrettighederne fra tredjeparter. Navnlig indholdet af tredjepart er markeret som sådan. Skulle du stadig være opmærksom på en krænkelse af ophavsretten, beder vi om en note. Ved meddelelse af overtrædelser fjerner vi straks sådant indhold.

Kildehenvisning: eRecht24